Jouluelokuvat tulevat taas

On jälleen se aika, kun jouluelokuvat alkavat näkyä televisiosta. Koskaan ei ole liian aikaista virittäytyä joulun tunnelmaan ja elokuvien avulla se ei voisi onnistua paremmin. Elokuvat vievät sinut aivan uuteen ja ihmeelliseen maailmaan ja aikaan, jotka tuntuvat kuin sadulta. Jos sinäkin siis mietit, mitä elokuvia voisit joulun alla katsoa, tässä tulee lista parhaimmista jouluelokuvista.

Yksin kotona –elokuvat

Jokainen meistä on varmasti nähnyt ainakin pätkiä Yksin kotona –elokuvista. Suosituimpia ja tunnetuimpia niistä ovat osat 1 ja 2. Ensimmäisessä osassa pieni Kevin-poika jää pois perheen ja sukulaisten yhteiseltä matkalta ja joutuu viettämään joulua kotonaan. Kaikki ei kuitenkaan mene hyvin, sillä kaksi rosvoa ovat päättäneet ryöstellä juuri Kevinin perheen kotikadulla. Yksin kotona 2 –elokuvassa Kevin taas pääsee mukaan matkalle, mutta eksyy perheestään ja sukulaisistaan lentokentällä. Hän päätyykin yksin New Yorkiin, jossa hän tapaa jälleen nuo samat rosvot, jotka ovat karanneet vankilasta. Näitä elokuvia ei voi suositella tarpeeksi, sillä ne ovat ehdottomia klassikoita.

Grinch

Ilkeä vihreä Grinch inhoaa joulua, eikä halua kenenkään muunkaan nauttivan tästä antamisen juhlasta. Kyläläiset pelkäävät vihaista Grinchiä, eivätkä halua lähellekään vuorta, jossa hän asuu. Kylässä asuu kuitenkin pieni tyttö, Cindy Lou, joka ei pelkää Grinchiä. Hän päättääkin tuoda iloa ja valoa Grinchin elämään. Kyseessä on hyvän mielen jouluelokuva, joka saa aivan jokaisen joulumielelle.

Jouluprinssi ja sen jatko-osat

Jouluprinssistä on muotoutumassa samanlainen klassikko kuin Yksin kotona –elokuvista. Ensimmäisessä osassa toimittajana työskentelevä nainen matkustaa tekemään juttua Aldovian prinssistä. Monien tapahtumien jälkeen toimittaja ja prinssi huomaavat rakastuneensa ja pian nainen jo jääkin prinssin puolisoksi. Elokuvasarjan toisessa osassa pariskunta menee naimisiin ja kolmannessa osassa pariskunta saa vauvan. Elokuvat kuuluvat ehdottomasti Netflixin suosituimpiin jouluelokuviin. Vaikka elokuvat ovat saaneet myös paljon kritiikkiä osakseen, sillä kaikki eivät pidä niitä kovin hyvinä elokuvina, harva elokuva vie joulun tunnelmaan yhtä hyvin kuin Jouluprinssi.

Poika nimeltä Joulu

Nikolas-niminen poika on lähtenyt etsimään isäänsä ja löytääkin itsensä tonttujen maasta. Poika nimeltä Joulu on todella jouluinen elokuva. Se sopii aivan koko perheelle, joten siinäkin mielessä se on hyvää katsottavaa joulunpyhiksi.